Afterski-tärpit GoExpo Winteriin

Saunakylä

Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus saunoa, kylpeä paljussa ja nauttia afterski-meiningistä kavereidesi kanssa. Messuilta löytyy 2 kpl 8 hengen saunoja ja paljuja, missä voit muistella laskettelu- ja hiihtoreissuja tai pohtia tulevan kauden suunnitelmia omalla porukallasi. Alueella on anniskelu, joten sinun ei tarvitse olla kuivin suin. Yhteen saunaan mahtuu 8 henkeä ja saat saunan tunniksi porukallesi 80 € hintaan. Saunavuoron kuuluu pyyhkeet. Ota varmuuden vuoksi omat uikkarit mukaan.  Katso lisää ja varaa vuorosi >> 


Vapaalaskuiltamat pe 3.11.

Peak Performancen, Pyhän ja Scandinavian Outdoorin Vapaalaskuiltamat kokoaa vapaalaskuharrastajat yhteen käynnistämään talvea. Mukana laaja kattaus kauden uutuusvälineitä ja -varusteita, kauden kovimmat ensi-illat, Vuoden paras lyhäri -kisa, luentoja ja paljon muuta. Leffateatteri on Pohjois-Euroopan suurin ja katsomoon mahtuu yli 1000 katsojaa. Parasta on , että juomat voi ottaa mukaan katsomoon. Vapaalaskuiltamissa dj Sami Haikio ja pikkutunneille asti tunnelmaa luo  livebändi Reindeer Kalashnikov Pyhä Bäkkärillä. Pilkku vasta joskus kahden jälkeen!
Pääsyliput: PERJANTAIN COMBO-LIPPU (MESSUT JA VAPAALASKUILTAMAT) 29€. Voit ostaa lipun ennakkoon verkkokaupasta >>
PERJANTAIN ILTAMALIPPU OVELTA KLO 19 ALKAEN 20 € Katso lisätiedot >> 


Helsinki Adventure Night la 4.11.

Illan pääesiintyjänä nähdään maailman ansioitunein naiskiipeilijä, sekä kotimaiset huiput niin alppikiipeilyn, valokuvauksen ja vapaalaskun saralta. Helsinki Adventure Night on ainutlaatuinen tapa inspiroitua ja nähdä maailman huiput samalla lavalla. Valkokankaalla nähdään vuoden odotetuimmat ja puhutuimmat elokuvat, sekä ainutlaatuisia extroja.  Luvassa on dj ja puolen yön aikaan stagelle nousee  Kemiallinen Uni – kiipeilijöiden muodostasma punk-kokoonpano. Bileet jatkuvat pikkutunneille asti.
Pääsyliput: LAUANTAIN COMBO-LIPPU (MESSUT JA HELSINKI ADVENTURE NIGHT) 29€. Voit ostaa lipun ennakkoon verkkokaupasta >> 

Katso lisätiedot ohjelmasta >> 


Afterski Bar

Skiexpon perinteinen Afterski Bar tarjoaa hyvää juomaa, dj-menoa ja Alppi-juomia koko tapahtuman ajan ja vielä messujen sulkemisen jälkeenkin. Paikkana on Messukeskuksen Balcony, mihin rakennetaan musiikin, juomien, talvisten Alppi-fiilisten avulla erinomainen paikka tavata laskettelukavereita, tutustua tuleviin laskettelukavereihin ja parhaassa tapauksessa siirtyä seinän takana olevaan Saunakylään.

Vapaalaskua ja Seikkailuja

Katso ohjelmat

Sauno ja kylve

Varaa saunavuorosi

Nauti Afterski-juomia