GoFeelgood

GoFeelgood-alue tarjoaa talviliikkujalle hyvää oloa eri muodoissa ja hyödyllistä tietoa talvikunnon ylläpidosta, palautumisesta ja rentoutumisesta.

 

Saunakylä keskellä Pasilaa!
GoExpo Winterissä pääset varaamaan itsellesi saunavuoron ja nauttimaan afterski-menosta, sillä messuhallien kylkeen ulos rakennetaan Saunakylä saunoineen ja paljuineen. Kuivin suin ei tarvitse olla, vaan virvokkeet löytyvät Saunabaarista (ravintola Balcony).  Saunaan mahtuu 8 henkeä ja saat löylyvuoron porukallesi pyyhkeineen ja paljuineen 80 € / tunti. Katso lisätiedot ja varaa nopeasti!

Testihoitoja Neurosonic-divaanilla
GoFeelgoodin ytimessä pääset testaamaan ainutlaatuista unihäiriöihin, kipuihin ja palautumisen tehostamiseen kehitettyä Neurosonic-laitetta. Lyhyt 10 min rentoutus-testihoito on messukävijälle ilmainen, pidemmät ohjelmat maksullisia.

Sisäliikuntaa
Esillä on myös jonkin verran sisäliikuntaa, joka tukee talvilajeja ja auttaa talviliikkujaa ylläpitämään kuntoa myös lumettomalla kaudella. Nyrkkeilykehässä seurataan huippunyrkkeilijöiden sparraussessioita ja paikalla on mm. Edis TatliAmin Asikainen ja valmentaja Pekka Mäki. Pääset testaamaan nyrkkeilyä itse, kenties tästä uusi hiihtoa tukeva sisäharrastus?

Tasapainoa ja koordinaatiokykyä treenataan Rush Helsingin trampoliineilla, ja Jumppakaverit huolehtivat siitä, että treenaaminen ja liikunta on hauskaa!