GoSnow esittelee kaikkea lumella liikkumiseen

GoExpo Winterin GoSnow -alue esittelee kaikkea, mitä Skiexpo esitteli aikaisemmin. Se on lumella liikkumisen ja harrastamisen teema-alue, jossa voit tehdä ostoksia, kokeilla itse ja tutustua talvikohteisiin. GoExpo esittelee myös tukun tuntemattomaksi jääneitä ja ihan uusia talvilajeja ja -välineitä. Messuilla pääsee tutustumaan muun muassa alamäkiluisteluun ja jääkolkkaan sekä erikoisempiin välineisiin kuten split-lautaan ja lumiluistimiin.

GoSnow alueelta löytyy perinteiset Kamapörssit, joissa pääset myymään pieneksi tai tarpeettomaksi jääneet talvikamasi. Lumisetin pyörittämä lasketteluvälineiden Kamapörssi on tutulla paikalla hallissa 6 ja Vantaan Hiihtoseuran järjestämä maastohiihdon kamapörssi  löytyy osastonumerolla 6p50.

GoSnow-alueella voit kokeilla talviurheilun taikaa! Syöte – Suomen eteläisin tunturialueella on oikeaa lunta ja pääset koko perheen voimin kokeilemaan mäenlaskua erilaisilla välineillä pulkasta suksiin. Lisäksi hiihtolatu kiertää ulkona Messukeskuksen parkkialueella katettuna. Pääset kokeilemaan erilaisia suksia ja saat vinkkejä ammattilaisilta. Ladusta tulee pidempi kuin Paloheinässä!