GoExpo Winter Innovations

Innovaatiokilpailu talviurheiluun liittyville startupeille ja innovaatioiden kehittäjille GoExpo Winterissä 15.11.2019.

 

 

GoExpo Winter Innovations on uusi innovaatiokilpailu, johon voivat ottaa osaa talviurheiluun liittyvät startupit ja innovaatioiden kehittäjät. GoExpo Winter Innovations tuo ennennäkemättömällä tavalla yhteen alan uutuudet ja startupit koko toimialan ja talviurheiluväen kanssa. Kilpailu toteutetaan yhdessä urheiluteknologian innovaatioita esittelevän Smashin ja Münchenin kansainvälisten talviurheilumessujen, ISPOn kanssa.

Haku shortlistalle on käynnissä

 

Kilpailun shortlistalle valitaan 25 yritystä, jotka pääsevät esittäytymään yhteisosastolla GoExpo Winterissä. Paikasta yhteisosastolla veloitetaan 395 € + alv. Haku on nyt käynnissä! Kerro kehittämästänne tuotteesta vastaamalla muutamaan kysymykseen ja hae mukaan.

Hae mukaan!

Alan ammattilaisista koostuva tuomaristo valitsee shortlistalta kymmenen parasta, jotka pääsevät GoExpo Winterin ohjelmalavalle 15.11.2019 pitchaamaan messuvieraille ja tuomaristolle. Kaikkien esitysten päätteeksi julkistettava voittaja saa osaston tammikuussa 2020 järjestettävillä ISPO-messuilla, mikä antaa voittajalle mahdollisuuden tuoda osaamistaan esille myös kansainvälisesti.

Hae rohkeasti mukaan! Tämä voi olla unohtumaton alku unelmille!