Skip to content

GoExpo Winter Innovations

Innovaatiokilpailu talviurheiluun liittyville startupeille ja innovaatioiden kehittäjille GoExpo Winterissä 15.11.2019.

 

 

GoExpo Winter Innovations on uusi innovaatiokilpailu, johon voivat ottaa osaa talviurheiluun liittyvät startupit ja innovaatioiden kehittäjät. GoExpo Winter Innovations tuo ennennäkemättömällä tavalla yhteen alan uutuudet ja startupit koko toimialan ja talviurheiluväen kanssa. Kilpailu toteutetaan yhdessä urheiluteknologian innovaatioita esittelevän Smashin ja Münchenin kansainvälisten talviurheilumessujen, ISPOn kanssa.

Shortlistalle valitut yritykset esittäytyvät GoExpo Winterissä

Kilpailun shortlistalle valitaan 25 yritystä, jotka pääsevät esittäytymään yhteisosastolla GoExpo Winterissä. Paikasta yhteisosastolla veloitetaan 395 € + alv. Haku on päättynyt.

Alan ammattilaisista koostuva tuomaristo valitsee shortlistalta yritykset, jotka pääsevät GoExpo Winterin ohjelmalavalle 15.11.2019 pitchaamaan messuvieraille ja tuomaristolle. Kaikkien esitysten päätteeksi julkistettava voittaja saa osaston tammikuussa 2020 järjestettävillä ISPO-messuilla, mikä antaa voittajalle mahdollisuuden tuoda osaamistaan esille myös kansainvälisesti.

Tuomaristo

Matias Mäenpää: Mm. kasvuyrittäjänä ja Visman toimitusjohtajana toiminut Mäenpää on sittemmin perustanut oman sijoitusyhtiön tukemaan startup-yritysten alkutaivalta.
Emma Terho: Terho on mm. Kansainvälisen Olympiakomitean jäsen, Suomen Jääkiekkoliiton hallituksen jäsen ja Suomen Olympiakomitean hallituksen jäsen.
Juuso Ilmelä: Smashin toimitusjohtaja Juuso Ilmelä on kokenut globaalin bisneksen tekijä, jolla on kokemusta eri teollisuuden aloilta sekä Suomesta että maailmalta. Hänellä on vahva näkemys start up -yrityksistä ja uusista teknologioista ja intohimona etenkin urheilu- ja hyvinvointiteknologiat.