Skip to content

 

 

 

 

 

 

 

 

Jääkiekko – talvilajien kuningas

GoExpo Winter tarjoaa mahdollisuuden kokeilla jääkiekkoa. Messuille toteutetaan jääalue, josta löytyy luistelurata, luistimien sekä hokkarien testausta, messutarjouksia, lämäyskisoja ja paljon muuta.

Poika tulee GoExpo Winteriin!

Leijonat pelasivat tänä vuonna Slovakiassa ikimuistoisen MM-turnauksen ja toivat Suomelle kolmatta kertaa historiassa jääkiekon MM-kultaa. Poika on saatu kotiin ja pe 15.11. klo 14 alkaen pokaalin pääsee näkemään ja kuvaamaan GoExpo Winterissä Suomen jääkiekkoliiton osastolla 3e51.

Artun ja Jaakon lämärihaaste

Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali ottavat toisistaan mittaa erilaisissa lämärihaasteissa GoExpo Winterin jäällä. Lämäyskisoissa selvitetään myös kuinka lujia lämäreitä yleisön seasta löytyy – Tule haastamaan Arttu ja Jaakko! GameXpon puolella IS Streamcornerissa on luvassa myös Artun ja Jaakon NHL-haaste pleikalla.

 

Messuilla esitellään myös muita talvilajeja, kuten hiihto, luistelu, talvipyöräily, talvijuoksu sekä laskettelu. Luvassa on mm. luisteluesityksiä ja eri seurat ovat paikalla kertomassa toiminnastaan. Tule siis GoExpo Winteriin viihtymään yhdessä perheen ja ystävien kanssa sekä tekemään löytöjä messuhinnoin! Liity etukäteen messuklubiin, niin kuulet tapahtumasta lisää.

GoExpo Winter -messuklubiin