Jääkiekkoalueella lämäyskisoja ja tarjouksia

Tule GoExpo Winterin jääalueelle ja ylläty! Jääkiekkoalueelta löytyy luistelurata, luistimien sekä hokkarien testausta, messutarjouksia, lämäyskisoja, lätkätähtiä ja paljon muuta. Eri lajeja messuilla ovat jääkiekko, luistelu, taitoluistelu sekä matkaluistelu. Messuilla on lisäksi erilaisia luisteluesityksiä.

Olit sitten ostoaikeissa tai haluat kokeilla uusia luistimia, on alueella oikea luistelurata, jossa pääsee kokeilemaan erilaisia luistimia. Luistimet ja muut lätkävarusteet kannattaa hankkia messuilta, jossa ammattilaiset ovat auttamassa valinnassa ja hinnoissa on messutarjoukset. Lisäksi paikalla on Kamapörssi, josta voi ostaa käytettyjä lätkäkamoja edullisesti. Voit myös tuoda omia käytettyjä jääkiekko kamoja toisten ostettaviksi.

Tapaa lätkätähtiä

Alueella pääset myös tapaamaan lätkätähtiä, jotka antavat nimmareita ja kertovat mielellään ammatistaan. Paikalle saapuvat lätkätähdet tarkentuvat lähempänä. Lisäksi eri seurat ovat paikalla kertomassa toiminnastaan. Lämäyskisoissa otetaan selvää, kuinka lujia lämäreitä yleisön seasta löytyy!

Tule siis GoExpo Winter -messuille viihtymään yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Pääset tekemään löytöjä messuhinnoin! Liity etukäteen messuklubiin, niin kuulet tapahtumasta lisää.

GoExpo Winter -messuklubiin