Ruka tuo laskettelurinteen messuille!

Laskettelu on mukava koko perheen harrastus, jota pääset kokeilemaan myös messuilla. Messukeskukseen rakennetaan tapahtuman ajaksi aito rinne! Lumisen rinteen juurella pääset perheen tai kaveriporukan kanssa oikeaan lomatunnelmaan kun laskettelua, varusteita sekä lunta pääsee hypistelemään. GoExpo Winter on talven startti!

Laskettelusukset sekä lumilauta kannattaa hankkia messuilta edullisin messuhinnoin. Tarjoukset kestävät vain messujen ajan! Varusteita löytyy vasta-alkajille ja edistyneemmällekin harrastajalle. Rosa & Rudolf Family Park -alueen rinteessä on hyvä palauttaa mieleen kuinka sukset sekä lauta liikkuvat kesän jäljiltä. Kokeile alppihiihtokoulua, freestylehiihtokoulua tai Rukan hiihtokoulua.

Lasketteluaiheista ohjelmaa löytyy lisäksi Minien Snoukkanäytöksen muodossa. Näytöksessä 3-10 vuotiaat junnulautailijat näyttävät taitojaan rinteessä. Real Skifi saapuu myös messuille vetämään historiansa ensimmäisen laskettelua ja temppuilua sisältävän live-esityksen. Muista tutustua etukäteen mahtavaan laskettelukeskuskattaukseen, jonka pääset näkemään messuilla!

Tutustu messujen koko ohjelmaan ja merkkaa suosikkisi kalenteriin. Nähdään GoExpo Winterissä!

Tutustu ohjelmaan

Laskettelu

Laskettelu