Laskettelusukset – vinkkejä valintaan

Laskettelijan on tärkeää valita itselleen sopivat laskettelusukset. Oikeanlaisilla suksilla laskeminen on turvallista ja hauskaa sekä kehittyminen nousujohteista. Laskettelusukset valitaan muun muassa harrastajan pituuden, painon ja taitotason mukaan. Suksien käyttötarkoitus vaikuttaa myös valintaan.

Suksen pituus

Laskettelusuksien pituuden valintaan vaikuttavat monet asiat. Monipuolisen suksen haluavalle keskimittainen suksi on paras valinta ja esimerkiksi aloittelijan kannattaa valita mielummin hieman lyhyemmät laskettelusukset, jotta niiden hallinta olisi helpompaa. Aktiiviselle laskettelijalle sopivat pidemmät sukset, joiden jäykkyys valitaan taitotason mukaan. Kokeneet laskijat tarvitsevat yleensä sukset, jotka ovat jäykkiä pituus- ja kiertosuunnassa. Jäykkä suksi kestää hyvin vauhdikasta laskemista. Oheinen taulukko antaa suuntaa oikean mittaisten suksien valintaan!

Laskettelusukset edullisesti messuilta

Hanki ensi kauden laskettelusukset GoExpo Winteristä! Messuilla pääset testaamaan uutuusmalleja ja keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa, mitkä sukset sopivat juuri sinulle. Jos uusimmat mallit eivät kiinnosta, voit ostaa tarjoushinnoin myös aikaisempaa mallistoa.

Voit verrata messuilla eri merkkejä vierekkäin ja pääset testaamaan malleja mäessä vaikka heti. Monojen valikoima on myös monipuolinen!

Kamapörssi

Tule tutustumaan Kamapörssiin! Kamapörssiin voi tuoda omia käytettyjä lasketteluvälineitä. Kamapörssistä löytyy edullisesti lasketteluvälineitä ja muita tarvikkeita niin perheen pienemmille, kuin myös aikuisille. Olit sitten ostamassa uutuusmalleja tai käytettyjä talviurheiluvälineitä, poikkea GoExpo Winteriin ja löydä sinulle sopivat varusteet! Tutustu Kamapörssiin täällä.

Liity odotellessasi GoExpo Winter -messuklubiin, niin saat tapahtuman ajankohtaisimmat tarjoukset.

GoExpo Winter -messuklubiin