Helsinki Adventure Night 16.11.2019

Messukeskuksen Siivessä GoExpo Winterin aikaan.

Tsekkaa ohjelma Osta liput

 

Kiipeilyviihdettä maailman huipulta

Helsinki Adventure Night on ainutlaatuinen tapa inspiroitua ja nähdä maailman huiput samalla lavalla. Valkokankaalla nähdään vuoden odotetuimmat ja puhutuimmat elokuvat, sekä ainutlaatuisia extroja. Adventure Night järjestetään GoExpo Winterin aikaan 16.11.2019 Messukeskuksen Siivessä. Tapahtuma on K18.

Kiipeilymaailman sankareita ja pysäyttävä leffakimara

Vuonna 2019 Helsinki Adventure Night -tapahtuman päätähtenä nähdään yksi kiipeilymaailman suurimmista ja erikoisimmista sankareista, puhuja ja kirjailija Andy Kirkpatrick (UK). Hän tuo Helsinkiin Banff, N.A.F.F, VIMFF ja Bilbao Mendi -palkitun kiipeilyelokuvansa Psycho Verticalin.

Kiipeilyelokuvakimaran ehdottomasti odotetuin osuus on Free Solo ja Dawn Wall tähtien, Tommy Caldwellin ja Alex Honoldin yhteisestä El Capitanin The Nose reitin nopeusennätyksestä kertova elokuva Reel Rock 14.

Lauteille nousee myös liuta kovimpia kotimaisia: Suomen parhaisiin jääkiipeilijöihin lukeutuva Tapio Alhonsuo, maailman kallioita ja kilpailuja ammattilaisena kiertävä Annaliina Laitinen sekä kiipeilyn monilahjakkuus Juho Knuutila.

Liput

Helsinki Adventure Nightin lippu sisältää pääsyn GoExpo Winteriin lauantaina. Lippu vaihdetaan rannekkeeseen Messukeskuksen sisäänkäynnin palvelupisteessä.
Liput verkosta 29 €.

Helsinki Adventure Night K18.

Osta liput