1 000 000 tuntia liikunnan iloa!

Ota vastaan Reiman Kidventure -haaste Go Expo Winter messuilla!

Bongaa Reima-poro rastit messuhallista ja tule hakemaan palkinto Reiman pisteeltä Scandinavian Outdoorin osastolta 6s2. Jokainen suoritus palkitaan ja päivittäin osallistuneiden kesken arvotaan 200 euron lahjakortti Reiman tuotteisiin. Rastikortit sisäänkäynneiltä la 10-16 & su 10-15!

Osallistua voit jo nyt netissä >> tai somessa julkaisemalla lasten liikuntakuvan tunnisteella #millionhoursofjoy.

Mitä useammin kirjaat liikuntatuntisi, sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa viikkopalkintoja sekä pääpalkinto elämysloma Rukalle maaliskuussa 2018!

Kidventure seikkailu on käynnissä vuoden 2017 loppuun asti.

Bongaa Reima-poro rastit

#millionhoursofjoy

Pääpalkinto elämysloma Rukalle

LUODAAN YHDESSÄ 1 000 000 TUNTIA LIIKUNNAN ILOA!

Lasten aktiivisen elämäntavan tukeminen on Reimalla kaiken toiminnan keskiössä. Halusta innostaa ja motivoida perheitä liikkumaan syntyi myös Kidventure-kampanja ja miljoonan tunnin liikuntahaaste koko maailman lapsille. Haasteen kautta Reima kutsuu kaikki maailman lapset liikkumaan yhdessä vähintään miljoona tuntia enemmän. Kampanjan lopuksi yksi perhe 15 eri maasta voittaa seikkailuntäyteisen viikon Suomen Lapissa. Lisäksi voit voittaa hauskoja tuotepalkintoja joka viikko.

MITEN OSALLISTUN?

VOIT LIITTYÄ HAUSKANPITOON KOLMELLA TAVALLA:

  1. Kirjaa lapsesi liikuntatunnit kampansivulla  Kirjaamalla tunnit päivittäin lisäät voittomahdollisuuttasi!
  2. Lahjoita liikutut tunnit helposti ReimaGO-sovelluksesta. Sovelluksella voit ohjata tunnit suoraan kampanjaan.
  3. Julkaise sosiaalisen median tililläsi lapsesi liikunnan iloon liittyvä kuva tai video ja käytä kampanjatunnistetta #millionhoursofjoy tai #reimakidventure. Jokainen julkaisu kerää kaksi tuntia liikuntaa miljoonapottiin.

Lasten liikkumat tuntimäärät päivittyvät kampanjan nettisivustolle jatkuvasti, ja perheet voivat haastaa toisiaan mukaan leikkimieliseen maaotteluun. Myös ryhmät voivat osallistua. Miltä kuulostaisi haastaa mukaan vaikkapa naapuriluokka, lippukunta tai urheiluseura?

Palkitsemme 1000 euron arvoisella urheiluvälinelahjoituksella yhden ryhmän jokaisesta 15 maasta.

Kidventure-seikkailu on käynnissä vuoden 2017 loppuun asti, joten osallistu nyt!

REIMA.COM/KIDEVENTURE

#millionhoursofjoy