Luisteluharrastus kohottaa kuntoa ja virkistää mieltä

Luistellessa mieli virkistyy ja kunto kohoaa. Vauhdikkaan harrastuksen parissa tasapaino, lihaskunto ja kestävyyskunto kehittyvät huimaa vauhtia – kuin huomaamatta! Tutustu GoExpo Winterin luistelualueella erilaisiin luistimiin ja nappaa kamapörssistä mukaan välineet harrastukseen!

GoExpo Winterin luistelualueella on paljon nähtävää ja hankittavaa. Jääalueella pääset testaamaan, kuinka ne luistimet luistavat. Alueen sydämenä toimii luistelurata, missä pääsee testaamaan luistimia sekä seuraamaan erilaisia näytöksiä. Eri lajeja messuilla ovat luistelu, taitoluistelu, jääkiekko sekä matkaluistelu. Lisäksi paikalla on luistelun ammattilaisia sekä lätkätähtiä tavattavissa.

Olit sunnuntailuistelija, harrastaja tai ammattilainen, voit tehdä hankintoja edullisin messuhinnoin. Jos olet aikonut päivittää luistimet, hokkarit tai muut varusteet, se kannattaa tehdä messuilla. Ammattilaisilla on aikaa neuvoa juuri sinun käyttöösi sopivat luistimet sekä tarvikkeet. Lisäksi Kamapörssistä voi ostaa myös käytettyjä tarvikkeita, tai voit tuoda omia käytettyjä tarvikkeita toisten ostettaviksi.

Messuilla pääset osallistumaan erilaisiin kilpailuihin sekä arvontoihin. Tulit sitten perheen tai kavereiden kanssa, on hauska päivä tiedossa! Odotellessasi messuja sekä luistelu-uutisia, kannattaa liittyä GoExpo Winter -messuklubiin, josta kuulet tapahtumasta sekä tarjouksista etukäteen.

GoExpo Winter -messuklubiin