Skip to content

Luistelu kohottaa kuntoa ja virkistää mieltä

Luistellessa mieli virkistyy ja kunto kohoaa. Vauhdikkaan harrastuksen parissa tasapaino, lihaskunto ja kestävyyskunto kehittyvät huimaa vauhtia – kuin huomaamatta! Tutustu GoExpo Winterin luistelualueella erilaisiin luistimiin ja nappaa kamapörssistä mukaan välineet harrastukseen!

GoExpo Winterin luistelualueella on paljon nähtävää ja koettavaa. Jääalueella pääset testaamaan, kuinka luistelu kesän jälkeen sujuu! Kokeile messuilla esimerkiksi pikaluistelua ja taitoluistelua. Jääalueen sydämenä toimii luistelurata, jolla pääset testaamaan luistelua lainaluistimilla sekä seuraamaan erilaisia näytöksiä. Eri jäälajeja messuilla ovat luistelu, taitoluistelu, jääkiekko sekä ringette.

Olit sunnuntailuistelija, harrastaja tai ammattilainen, voit tehdä hankintoja edullisin messuhinnoin. Jos olet aikonut päivittää luistimet, hokkarit tai muut varusteet, se kannattaa tehdä messuilla. Ammattilaisilla on aikaa neuvoa juuri sinun käyttöösi sopivat luistimet sekä tarvikkeet. Lisäksi Kamapörssistä voi ostaa myös käytettyjä tarvikkeita, tai voit tuoda omia käytettyjä tarvikkeita toisten ostettaviksi.

Messuilla pääset osallistumaan erilaisiin kilpailuihin sekä arvontoihin. Odotellessasi tapahtumaa sekä luistelu-uutisia, liity GoExpo Winter -messuklubiin, josta kuulet tapahtumasta sekä tarjouksista etukäteen.

GoExpo Winter -messuklubiin