Talvipyöräily on kasvava harrastus

Talvipyöräily on kasvava harrastus. Tule GoExpo Winteriin tutustumaan suosittuun talvilajiin! Pyörät ja muut varusteet ovat kehittyneet ja vähälumiset talvet mahdollistavat talvipyöräilyn koko talven ajan. Saara Louhensalo tulee messuille kertomaan, kuinka talvipyöräilyn voi aloittaa helposti.

Talvipyöräily on hyödyllinen ja ekologinen harrastus. Pyöräillessäsi työpaikalle, kouluun, harrastuksiin tai vaikka kauppareissulla, säästät ympäristöä ja kohotat kuntoasi. Säästät lisäksi rahaa ja aikaa. Et joudu myöskään odottelemaan julkisia kulkuneuvoja. Työmatkapyöräilyjä ei siis kannata lopettaa talven tullessa!

Työmatkojen lisäksi talvipyöräilyn harrastajat voivat pyöräillä maastossa tai hiihtokeskuksissa. Hiihtokeskuksissa pyöräilevät ovat usein kokeneempia lajin harrastajia ja kulkevat hisseillä ylös ja laskevat pyörillä mäkiä ja hyppyreitä alas.

Varusteista

Alussa pyörään sekä varusteisiin kannattaa panostaa, jotta talvipyöräily olisi helpompaa ja mukavampaa. Talvella pyörän tärkeimpiä ominaisuuksia ovat ajovalot sekä nastarenkaat. Mikko Peltola kertoo GoExpo Winterissä omasta talvipyöräily -harrastuksestaan.Tule kuuntelemaan Peltolan vinkit talvipyöräilyyn!

Pyörätkin ovat kehittyneet. Talvipyöräily esimerkiksi sähköpyörällä sujuu lumituiskussakin vaivattomasti. Lisäksi talvitrendinä on fat bike, jonka isojen pyörien pidon ansiosta lumella ajaminen on helpompaa. Saariselkä Ski & Sport Resort järjestää messuilla kilpailun, jossa palkintona on Nishiki-Fatbike! GoExpo Winterin testiradalla ovat myös oikeat talviolosuhteet, joissa pääset kokeilemaan talvipyöriä sekä fat bike -pyöriä. Lisäksi Pyöräliitto järjestää erilaisia esityksiä sekä kertoo harrastuksesta lisää. He kertovat myös mielellään talvipyöräilyyn soveltuvista varusteista lisää.

Tule siis GoExpo Winter -messuille tekemään löytöjä messuhinnoin! Kuulet tapahtumasta sekä tarjouksista etukäteen kun liityt messuklubiin.

GoExpo Winter -messuklubiin