Talviloma suunnitellaan messuilla

 

Talviloman suunnittelu kannattaa aloittaa GoExpo Winterissä! Paikan päällä pääset tutustumaan erilaisiin matkailukohteisiin Suomessa sekä ulkomailla. Matkatoimistot ja muut järjestäjät auttavat valitsemaan tarpeeseesi matkan, tietysti messutarjouksin. Lisäksi heillä on erilaisia kilpailuja ja arvontoja, joihin kannattaa osallistua. Tänä vuonna mukana olevat matkatoimistot ovat mm. Elämysmatkat, STS Alppimatkat, YouTravel.

Eri laskettelukeskukset esittäytyvät kertoen kohteistaan sekä aktiviteeteista. Kylpylä-osasto on sinulle, joka halut suunnitella rentouttavaa tekemistä lomalla. Lisäksi sauna kuuluu oleellisena osana talviurheiluun ja on osa messujen rentoutumista, kun voit varata saunavuoron keskelle messuja.

Suunnitellessasi talvilomaa, kannattaa messuilla tutustua uusiin lajeihin, ehkä löydät jotain aivan uutta tekemistä. Suunnitelmia ja erilaisia pakettiratkaisuja löytyy niin lapsiperheille, pariskunnille sekä yksin reissaajille.

Vaikka talviloma ei olisikaan vielä ajankohtainen asia, voi sen suunnittelua auttaa GoExpo Winterin messuklubiin liittyminen, josta kuulet tarjouksia etukäteen!

GoExpo Winter -messuklubiin