Skip to content

Bongaa urheilijat ja vaikuttajat messuilla!

 

 

GoExpo Winterissä ovat mukana monet suositut urheilijat taitoluistelijoista vapaalaskukonkareihin sekä tunnetut alan vaikuttajat. Pääset näkemään ja kuulemaan heitä mm. GoShow -lavan haastatteluissa ja keskusteluissa. Mukana muun muassa:

Eero Ettala

Eero Ettala on poikkeuksellisen pitkän uran lumilautailun ammattilaisena tehnyt X Games-voittaja, nykyinen tv-juontaja ja somevaikuttaja. Hän vetää GoExpo Winterissä urheilija talk show:n Elämä urheilu-uran jälkeen.

Heikki Sorsa

Olympialaisissakin kisannut ja legendaarisesta irokeesistaan tunnettu entinen lumilautailija Heikki Sorsa on mukana urheilija talk show:ssa lauantaina.

Laura Lepistö

Lauran ajatuksia elämästä urheilu-uran jälkeen pääset kuulemaan urheilija talk show:ssa. Laura on mukana myös Luistele mun kaa! -jääseikkailussa perheille.

Antti Autti

Antti Autin tavoitteena on rakentaa vapaalaskemiseen liittyvää lajikulttuuria vahvemmaksi Suomessa ja tuoda junnuille näkemystä siitä, mitä fiksu ja turvallinen laskeminen luonnossa on. Antti esittelee messuilla yhdessä juniorien kanssa aiheeseen liittyvää Junior Backcountry -projektia.

Enni Rukajärvi GoExpo Winterissä

Enni Rukajärvi

Messuilla keskustellaan siitä, miten varmistetaan, että tulevaisuudessa lapset ja nuoret löytävät tiensä lumilajien pariin, ja että tulevaisuuden uusia tähtiä syntyy edustamaan Suomea lajien parissa maailmalla. Aiheesta saapuu keskustelemaan mm. lumilautailija Enni Rukajärvi.

Pekka Hyysalo

Pekka ja FightBack levittävät ympärilleen toivoa, positiivisuutta, asenteen ja tahdonvoiman merkitystä niin suurissa kuin pienissäkin elämän vastoinkäymisissä.

Kimmo Ohtonen

Kirjailija, toimittaja ja luontokuvaaja Kimmo Ohtonen kertoo seikkailuistaan Pohjolan karun kauniissa luonnossa eri vuodenaikoina. Ohtonen on tuttu myös Villien jäljillä -sarjasta ja hän tulee kertomaan yhdessä Pirjo Heikkilän kanssa seikkailuistaan maailmalla.

Arto Majava

Vapaalaskukonkari Arto Majava antaa Vapaalaskuiltamissa vinkit siihen, kuinka ottaa ensikurvit rinteiden ulkopuolella.

 

Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali

Arttu ja Jaakko ottavat mittaa toisistaan sekä messukävijöistä erilaisissa lämärihaasteissa.

Ilkka Hannula ja Juho Kilkki | Real Skifi

GoExpon talvimäki täyttyy näyttävistä tempuista, kun Real Skifin Ilkka ja Juho ottavat mittaa mäestä ja toisistaan.

Osta liput messuille edullisemmin ennakkoon!

Osta liput