Urheiluliitto on urheilijan paras ystävä

GoExpo Winterissä urheiluliitot esittelevät lajeja osastoillaan ja messujen ohjelmapisteissä. Monia lajeista pääsee myös kokeilemaan itse. GoExpo Winterissä olivat vuonna 2018 mukana Suomen Hiihtoliitto, Lahden Hiihtoseura, Lumilautaliitto, LuisteluliittoTaitoluisteluliitto, Jääkiekkoliitto, Kaukalopallo- ja Ringetteliitto, Suomen Latu, Jääpalloliitto ja Helsingin Kaukalopallo sekä Ski Sport Finland.

Yhteisenä tavoitteena sytyttää kipinä liikuntaan

Vaikka liikuntalajeja on valtava määrä ja harrastusmahdollisuudet ja varusteet kehittyvät koko ajan, valtaosa kaiken ikäisistä suomalaisista liikkuu liian vähän. Monissa lajeissa aloittamisen kynnys on matala ja seurat tarjoavat ilmaisia tutustumiskäyntejä, joista voi hankkia kipinää uuden lajin aloittamiselle. Urheiluliitot kannustavat kaiken ikäisiä etsimään itselleen sopivaa liikuntamuotoa ja kokeilemaan rohkeasti uusia lajeja. Monia lajeja voi harrastaa läpi elämän joko kilpaillen tai rennosti kuntoillen.

Urheiluliitto auttaa jäsenjärjestöjään tuottamaan menestyviä urheilijoita ja järjestää lajinsa mukaista urheilutoimintaa erilaisille ryhmille.

Suomen Hiihtoliitto
osasto 6h90

Finlandia-hiihto
osasto 6k81

Suomen Lumilautaliitto
osasto 6k91

 

 

Ski Sport Finland
osasto 6k79

Suomen Jääpalloliitto ja Helsingin Kaukalopallo
osastot 6a58 ja 6b57

Suomen Taitoluisteluliitto
osasto 6d61

 

Suomen Jääkiekkoliitto
osasto 6d60

Suomen Latu
osasto 6h80

Suomen Luisteluliitto
osasto 6d63

 

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto
osasto 6b59

Suomen Kiipeilyliitto
osasto 6r70

 

Urheiluliitto Alamäkiluistelu

Suomen Alamäkiluisteluliitto
osasto 6b56