Skip to content

Urheiluliitto on urheilijan paras ystävä

GoExpo Winterissä urheiluliitot esittelevät lajeja osastoillaan ja messujen ohjelmapisteissä. Monia lajeista pääsee myös kokeilemaan itse. GoExpo Winterissä ovat vuonna 2019 mukana Suomen Hiihtoliitto, LumilautaliittoTaitoluisteluliitto, Jääkiekkoliitto, Kaukalopallo- ja Ringetteliitto, Jääpalloliitto ja Helsingin Kaukalopallo sekä Ski Sport Finland.

Yhteisenä tavoitteena sytyttää kipinä liikuntaan

Vaikka liikuntalajeja on valtava määrä ja harrastusmahdollisuudet ja varusteet kehittyvät koko ajan, valtaosa kaiken ikäisistä suomalaisista liikkuu liian vähän. Monissa lajeissa aloittamisen kynnys on matala ja seurat tarjoavat ilmaisia tutustumiskäyntejä, joista voi hankkia kipinää uuden lajin aloittamiselle. Urheiluliitot kannustavat kaiken ikäisiä etsimään itselleen sopivaa liikuntamuotoa ja kokeilemaan rohkeasti uusia lajeja. Monia lajeja voi harrastaa läpi elämän joko kilpaillen tai rennosti kuntoillen.

Urheiluliitto auttaa jäsenjärjestöjään tuottamaan menestyviä urheilijoita ja järjestää lajinsa mukaista urheilutoimintaa erilaisille ryhmille.

Suomen Hiihtoliitto
osasto 5m21

 

 

Ski Sport Finland
osasto 4b41

Suomen Lumilautaliitto
osasto 4c41

Suomen Jääkiekkoliitto
osasto 3e51

Suomen Jääpalloliitto ja Helsingin Kaukalopallo
osastot 3e35 ja 3e39

Suomen Taitoluisteluliitto
osasto 3d30

 

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto
osasto 3e41