Tule näytteilleasettajaksi GoExpo Winteriin!

GoExpo Winter tarjoaa sinulle tapahtuman, jossa tavoitat talvisten liikuntalajien harrastajat yhdellä kertaa kasvokkain.

GoExpo Winter jatkaa perinteisten Skiexpon ja Boardexpon jalanjälkiä, mutta tarjoaa enemmän elämyksiä, mahdollisuuksia vaikuttaa asiakkaiden ostopäätöksiin ja aiempaa laajemman asiakaskunnan.

Suunnittele ja täydennä osastosi oman brändisi ilmeellä

Voit tilata pelkkää näyttelytilaa ja rakennuttaa osastosi itse, hyödyntää helppoja valmiita osastoratkaisuja ja täydentää niitä omalla brändi-ilmeelläsi tai hyödyntää Messukeskuksen suunnitellu- ja rakennuspalvelua.

Katso hinnat ja osallistumisvaihtoehdot varaa osasto

Ole yhteydessä ja suunnitellaan sinulle sopivin tapa olla mukana

GoExpo Winterin myyntipäällikkönä autan sinua onnistumaan. Tukenani minulla on vahva ammattilaisten tiimi, jonka kanssa teemme historiaa suomalaisen talviliikunnan tapahtuman järjestämisessä. Ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan sinulle sopivin tapa olla mukana messuilla!

Kysy myös tarjousta diginäkyvyyksistämme!

diginäkyvyydet
Joonas Tuomivaara

Joonas Tuomivaara

044 736 3656

joonas.tuomivaara@messukeskus.com

Sales Partner Finland Oy

Sales Partner Finland Oy

040 5914082

santeri.salminen@salespartner.fi

eMessukeskus-asiointipalvelu on käytössäsi heti varauksen jälkeen

eMessukeskus tuo kaiken messuosallistumiseen liittyvän tiedon kätesi ulottuville, ja helposti myös mobiilisti.

Uudesta eMessukeskus-verkkopalvelusta löydät tietoa messuille osallistumisesta, tilaat ja hallinnoit tilauksiasi sekä julkaiset messutarjouksia ja ohjelmatietoja sekä lehdistötiedotteita.
eMessukeskuksesta löydät myös osastojen suunnittelijoille ja rakentajille tarvittavat tiedot, kuten rakennusaikataulut ja ohjeet.

EMESSUKESKUKSEEN

Mesoaja palkitsee tapahtuma-alan huiput

Onnistunut messuprojekti on myös tie huipulle vuoden Mesoajaksi. Palkitsemme vuosittain Mesoaja Gaalassa tapahtumamarkkinoinnin ja messumedian huiput. Onko sinun vuorosi? Lue lisää, tutustu palkintokategorioihin ja ilmoittaudu ehdokkaaksi!

Lue lisää Mesoajasta!